Klienthistorier

"Efter en arbejdsskade som skorstensfejer for 18 år siden, har jeg nu fundet den rigtige behandling. Gennem mit arbejde i Solo Fitness, hørte jeg om Peter og hans behandlinger. Det lød som det jeg havde savnet, at hele kroppen bliver gået igennem.

På samme tid havde jeg besluttet at jeg skulle bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Så en skarp træning gik i gang og 10 behandlinger med Body-sds hos Peter og jeg var klar.

Jeg er nu hjemme igen og nåede toppen af bjerget hele turen uden gener af min arbejdsskade. Jeg får nu behandling ca. en gang om måneden, dette holder mine smerter nede.
Så hvis du / I døjer med problemer i krop og sjæl, kan det anbefales at prøve Body-sds hos Peter."

- Hanne Pedersen

*

"Det startede med et knæ, der rallede så meget, at det var kasseret - og mig på 60, der overvejede, om det var sådan at blive gammel? Jeg kunne få en knæoperation og et nyt knæ, men jeg havde slet ikke lyst - og vidste også, at hård genoptræning ville det for mig blive svært at finde motivationen til. Så hørte jeg om Peter Barslev, der angiveligt kunne noget med knæ. Nu er han blevet vanedannende.

Mit slidgigtknæ er nu næsten rettet helt ud og gør ikke ondt mere- og jeg kan gå langt uden at være kvæstet den næste dag.

Så var der min skulder, der med en måneds mellemrum fik to blokader, fordi min arm ikke uden betydelige smerter kunne løftes. Den gør ikke mere knuder.

Og så er der mit almindelige velbefindende, der løfter sig på alle måder. Body-sds er det bedste, jeg nogensinde har gjort for både mit fysiske og psykiske helbred.

Jeg anbefaler Peter nårsomhelst og hvorsomhelst, men med forsigtighed. Tænk hvis han pludselig ikke havde tid til mig!"

- Lene Sarup

*

"Peter Barslevs behandlinger har øget min livskvalitet kolossalt.

Jeg er diagnostiseret med slidgigt i det ene knæ. I efteråret 2014 blev det ret hurtigt markant værre. Jeg måtte stoppe med at spille golf, havde konstant smerter (efterhånden også om natten), og til tider kunne jeg ikke gå mere end 10 meter, og jeg nærmest kravlede op og ned ad trapper.

I sidste ende var det op til mig selv, om jeg ville have et kunstigt knæ, og da smerterne var tæt på uudholdelige og forhindrede mig i at passe dele af mit job, valgte jeg at blive skrevet op til operation.

Fire dage før operationen fik jeg ved et tilfælde kendskab til Peter Barslevs behandlinger. Kilden fortalte, at Peter havde behandlet andre med knæ- og hofteproblemer – også nogle, som stod skrevet op til udskiftning af knæ eller hofte – og som efter et antal behandlinger havde aflyst operationen.

Dagen efter min første behandling syntes jeg stadig, at jeg havde fået det bedre, og jeg valgte at ringe til sygehuset og aflyse operationen.

Jeg har i skrivende stund modtaget 14 behandlinger hos Peter, og trin for trin har han fået løsnet de muskler, der nærmest forkrampede hele benet. Jeg har stadig smerter i knæet, sådan som jeg længe har haft, men dem kan jeg i modsætning til muskelsmerterne håndtere og udholde. Jeg kan gå længere ture uden at skulle stoppe op

Et kunstigt knæ opfatter jeg ikke som noget umiddelbart forestående."

- Søren Thorup

belstaff moto ugg ciabatte timberland saldi woolrich milano woolrich parka uomo ciabatte ugg canada goose uomo prezzo peuterey piumini belstaff pelle uomo barbour giubbotto moncler baby barbour uomo woolrich 2017 timberland outlet belstaff italia belstaff pelle giubbotti belstaff ugg mini giubbotti peuterey 2017 ugg mini neri